Voor u als werkzoekende:

 

De specialisten van Stichting Arbeidsparticipatie Nederland hebben de rotsvaste overtuiging dat, voor iedereen die daar naar op zoek is, een baan te vinden is waarin men volledig tot zijn recht komt en zich helemaal kan ontplooien. Stichting Arbeidsparticipatie Nederland richt zich met name op die groepen waarvoor dat niet geheel vanzelfsprekend is.
 
Stichting Arbeidsparticipatie Nederland onderhoudt contacten met gemeenten, UWV, werkgeverservicepunten, WSW-instellingen, uitzend- & detacherings-bureaus en werkgeversorganisaties. Wij vragen hier constant om aandacht voor de positie van arbeidsparticipanten. Wij brengen alle belanghebbende partijen bij elkaar met als resultaat dat korte lijnen ontstaan. De inzet van arbeidsparticipanten wordt daardoor optimaal bevordert.
 
Daarnaast geeft Stichting Arbeidsparticipatie Nederland, aan mensen die door een gebrek aan werkervaring, hogere leeftijd, langdurige afhankelijkheid van een uitkering of een beperking niet zelfstandig aan een baan kunnen komen, extra ondersteuning in de vorm van begeleiding, opleiding en coaching.
 
Onze specialisten kijken samen met de werkzoekende welke wensen en mogelijkheden hij/zij  heeft, welke vorm van ondersteuning daarbij nodig is, en bij welke werkgever juist die baan te vinden is waarop men altijd gehoopt heeft. Voor werkzoekenden betekent dit een grotere kans op een (tijdelijke) baan en het opdoen van werkervaring.
  

Talent mag nooit verloren gaan!